Lietuvos Caritas projektas tęsiasi

Parašyta Trečiadienis, 11 rugsėjo 2019

Rugsėjo 7 d. Telšių kunigų seminarijoje vyko Lietuvos Caritas projekto ,,Organizacijos Caritas institucinių gebėjimų stiprinimas Lietuvoje " mokymai Telšių vyskupijos  Caritas bendradarbiams apie lėšų telkimą NVO organizacijoje. Juose dalyvavo  20 atstovų iš įvairių vyskupijos dekanatų: Caritas reikalų vedėjos bei savanoriai, pastoracinių tarybų nariai, aktyvūs parapijiečiai. Mokymus  vedė LITDEA asociacijos prezidentas Tomas Kurapkaitis. Seminaro dalyviai susipažino su lėšų telkimo NVO sektoriuje praktikomis bei paraiškų teikimo subtilybėmis, lankėsi  Telšių Šv. Antano Paduviečio katedroje, susidomėję klausėsi Šv. Antano Paduviečio  parapijos pastoracinės tarybos narės Janinos Bucevičės pasakojimo apie katedrą ir Telšių kunigų seminariją.

Caritas bendradarbiai džiaugėsi lektoriaus kompetencija, praktiniais patarimais ir įgytomis žiniomis, nuoširdžiu bendravimu , aptarė artėjančios Lietuvos Caritas 30-mečio šventės Kaune aktualijas.

Projektas 1 Projektas 2

Projektas 4 Projektas 3