MAISTO BANKO AKCIJA

Parašyta Ketvirtadienis, 07 lapkričio 2019

2019 m. spalio 25, 26 d. VšĮ Telšių vyskupijos Caritas Klaipėdos regiono globos namai jau nebe pirmąjį kartą dalyvavo „Maisto Banko“ akcijoje, kurioje talkino 34 savanoriai. Labai džiugina, kad prie akcijos prisidėjo 21 moksleivis iš Klaipėdos licėjaus ir Klaipėdos Ąžuolyno gimnazijos. Pasibaigus darbams, už puikų darbą ir išdalintas dideles šypsenas, moksleiviai buvo apdovanoti Padėkos Raštais, taip pat pasidalino patirtimi ir įspūdžiais. Šie nuostabūs vaikai pažadėjo sugrįžti savanoriškiems darbams pavasarį. Ačiū Tėveliams ir Mokytojams, kad taip šauniai augina ir ugdo moksleivius.

Iš visos širdies AČIŪ visiems geradariams savanoriams, kurie nuoširdžiai talkino akcijoje - Janinai, Vytautui, Reginai, Genovaitei, Virginijai, Jolantai, Ritai, Aidai, Sonatai, Astai, Viktorijai, Ingai, Ugnei, Remigijui, Ūlai, Godai, Ugnei, Vakariui, Kirilui, Odilijai, Gabrielei, Žygimantui, Darijai, Ignui, Erikui, Vytautui Jokūbui, Emilei, Liudvikui, Dominykui, Emilijai, Agnei, Jonui ir Vėjui!

Te vienija mus geri darbai, o Viešpats mus saugo ir globoja.

2019 m. spalio 25, 26 dienomis Lietuvos prekyvietėse vykusi „Maisto Banko“ akcija nustebino rezultatu. Dvi dienas 72 miestuose maisto nepasiturintiems aukoti prašę savanoriai sulaukė aktyvesnio nei kada nors iki šiol visuomenės atsako – paaukota 146,4 tūkst. Kartų. Šis rezultatas 3,2 proc. didesnis nei pasiektas pavasarį vykusioje ‚Maisto banko“ akcijoje.

Dėkojame iš visos širdies už Jūsų dosnumą.

Caritas 2019 1 Caritas 2019 2

Caritas 2019 3 Caritas 2019 4