YPATINGA PYRAGŲ DIENA SENJORŲ KLUBE „IŠ ŠIRDIES Į ŠIRDĮ“

Parašyta Ketvirtadienis, 07 lapkričio 2019

Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos Caritas kartu su Stasio Šimkaus konservatorijos auklėtiniais ir Senjorų klubo ,,Iš širdies į širdį“ nariais šventė Pyragų dieną.

Konservatorijos auklėtiniai padovanojo fantastišką koncertą ir tobulai iškeptą pyragą. Senjoras Antanas ta proga paminėjo savo 93 gimtadienį. Visi linkėjo senoliui sveikatos ir ilgų gyvenimo metų.

Ačiū moksleiviams, kaip dėkojo senjorė Elena, tūkstantį milijoną kartų! Moksleiviai paliko renginį su tokia pakylėta nuotaika, kad senjorai stojosi į ratelį ir šoko, juokėsi. Ačiū moksleiviams ir jų mokytojoms už įsimintiniausią Pyragų dieną! Šventės dalyviai pažadėjo vieni kitiems susitikti dar šiais metais.

Parapijos Caritas koordinatorė Aurelija Lipskė pasidalijo ryte gautu mokytojos Lilijos Grigaitytės laiškeliu:

„Vakar vaikai dalinosi įspūdžiais su kitais vaikais mokykloje. Girdėjau džiaugsmą jų pasidalijime. Tiesa, vakar vaikus atvežė ir per gatvę pervedė auklėtoja Agnė. Aš atsivedžiau juos į Caritą. Pyragą kepė Eglės močiutė. O jį saugiai atnešė mūsų Dovydas. Kokia jėga bendrystėje, ar ne?“

Tegu mus vienija geri darbai, o Viešpats saugo ir globoja!

Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės Caritas informacija

Pyragų diena 1 Pyragų diena 2