Penktadienio popietės Mažeikių Carite

Parašyta Pirmadienis, 11 lapkričio 2019

Gražia ir prasminga tradicija tapo penktadienio susibūrimai Mažeikių Švč. Jėzaus Širdies parapijos Carite. Įsitikinome, kad pati geriausia atgaiva kūnui ir sielai po savaitės mokslų ir darbų yra bendrystė ir bičiulystė kūrybinėje veikloje. Meninės keramikos (vadovė VDA doc. Laima Mikalauskienė) užsiėmimuose rankų ir širdžių sušildyti atgimsta  rudeniniai lapai, gėlės, paukščiai, angelai, varpeliai. Namų šilumą ir jaukumą skleidžia  moliniai nameliai. Skamba nuoširdus juokas. Dalijamės gyvenimiškąja patirtimi su mažaisiais. Mokomės klausytis, išgirsti šalia esantį. Turime progą pažinti save ir kitą žmogų. Antroje užsiėmimų dalyje ragaujame keksiukus, obuolių ir morkų pyragą, daržovių blynelius. Pasidalijame nesudėtingu savaitgalio receptu. Vaikai su šeima juos išsikepa namuose...Tikimės, kad tai labiau suartina šeimos narius. Džiaugiamės, kad į mūsų veiklą noriai įsijungia vis nauji dalyviai!

Mažeikių Švč.Jėzaus Širdies parapijos Caritas informacija

Penktadienio popietė 1 Penktadienio popietė 2