Mokymai "Vidinė komunikacija ir organizacinė kultūra"

Parašyta Penktadienis, 19 birželio 2020

Birželio 12 d. Telšių kunigų seminarijoje įvyko mokymai vyskupijos Caritas vadovams ,,Vidinė komunikacija ir organizacinė kultūra", kuriuos vedė žurnalo „Artuma“ vyriausiasis redaktorius, diakonas Darius Chmieliauskas.

Susitikimą organizavo Telšių vyskupijos Caritas vadovė Jūratė Damanskienė kartu su Lietuvos Caritas koordinatoriais. Jame dalyvavo dekanatų Caritas vadovės iš Telšių, Plungės, Mažeikių, Skuodo, Šilalės, parapijų Caritas vadovės bei savanorės iš Plungės, Tverų, Eigirdžių, Gargždų ir Šilutės parapijų.

Susitikimą pradėjo  arkivyskupas  Kęstutis Kėvalas. Po bendros maldos ir arkivyskupo įžvalgų  lektorius Darius Chmieliauskas dalijosi žiniomis, kaip bendrauti tarpusavyje, kaip skleisti žinią apie Caritą ir pritraukti jaunus žmones.

Susitikimo dalyviai džiaugėsi nuoširdžia bendryste po ilgo karantino laikotarpio ir išvyko praturinti naujomis žiniomis, kurios padės  sustiprinti Caritas  tarnystę.

83693821 269561017790602 1118092223426514692 n 1

Sunday the 5th. Design by QualityJoomlaTemplates. Gerumas mus vienija