Mokymai Palangos ir Šilutės Caritas savanoriams

Parašyta Ketvirtadienis, 10 birželio 2021

Birželio 10-11 dienomis Palangoje ir Šilutėje vyko Lietuvos Caritas ir Telšių vyskupijos Caritas projekto „Caritas organizacijos institucinių gebėjimų stiprinimas“ renginiai su lektore Neringa Kurapkaitiene.

Palangos dekanato ir Palangos Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijos Caritas koordinatorė Vilma Vorienė sukvietė  jaunuosius ir vyresnius Caritas savanorius  į susitikimą su lektore Neringa. Lektorė kalbėjosi su renginio dalyviais apie savanorystės motyvaciją, vertybes ir atsakomybes. Karitiečiai dalijosi patirtimi, analizavo įvairias situacijas ir gilino žinias apie savanorystę.

Šilutės dekanato ir Šilutės Šv. Kryžiaus parapijos Caritas  koordinatorė Nijolė Stankienė organizavo susitikimą Caritas koordinatoriams iš Šilutės, Pagėgių, Švėkšnos, Ž. Naumiesčio, Gardamo, Saugų parapijų. Renginyje „Savanorystė, socialinė veikla ir Bažnyčia" lektorė konsultavo savanorius jiems rūpimais klausimais, kalbėjosi  apie santykį tarp veiklų savanorystėje, socialinėje srityje ir bažnyčioje.

Caritas savanoriai ir koordinatoriai dėkoja lektorei  Neringai Kurapkaitienei už suteiktas žinias bei projekto organizatoriams už suteiktą galimybę mokytis ir tobulėti.

Projektas finansuojamas LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Projektas Šilutė 2 Projektas Palanga

Tuesday the 7th. Design by QualityJoomlaTemplates. Gerumas mus vienija