Gerumas mus vienija

Parašyta Antradienis, 21 gruodžio 2021

„Mūsų malda pasiekia savo tikslą, kai ją lydi tarnavimas vargstantiems“ (Popiežius Pranciškus). Mažosios parapijos Caritas Advento laike dalyvavo akcijoje „Gerumas mus vienija“.

Gerų ir jautrių parapijiečių dėka „Advento gerumo skrynelė“ prisipildė su kaupu! Pačių parapijiečių žiemai pagamintų gėrybių iš daržovių ir vaisų lauknešėliais, Prelato dovanotais 2022 m. kalendoriais, Carito žvakutėmis džiaugėsi Telšių nakvynės namų gyventojai.

Gruodžio 19 d. rekolekcijų metu kan. Haroldo Šneideraičio palaiminti 30 lauknešėlių su Kalėdaičiais, sesių Jolantos ir Živilės iškeptais kvepiančiais duonos kepalėliais ir už gerų žmonių aukas įsigytais skanumynais iškeliavo pas vienišus, Caritas globojamus garbaus amžiaus senolius. Jaunosios parapijos Caritas savanorės taip pat yra ir Lietuvos skautijos Telšių tunto patyrusios skautės. Rekolekcijų metu jos dalijosi Taikos Ugnele, atkeliavusia iš pačio Betliejaus!

Maldos, šypsenos, atjauta ir nuoširdumas daro pasaulį gražesnį! Mažosios parapijos Caritas komanda visiems linki nuolankia ir atvira širdimi priimti artėjančią Dovaną- gimstantį Kūdikėlį Jėzų!

Wednesday the 28th. Design by QualityJoomlaTemplates. Gerumas mus vienija