PADĖKITE MUMS DARYTI GERA

Norėdami prisidėti prie Telšių vyskupijos Caritas gerų darbų sąskaitos, tai galite padaryti pravesdami 2% gyventojų pajamų mokesčio.

Tik 2% - o mums tai galimybė padėti vargstantiems!

Rekvizitai:

Kodas ( identifikacinis numeris): 192074053

Įstaigos pavadinimas: Telšių vyskupijos Caritas

Adresas:

Laukuvos 2, Rietavas, LT - 90311

Mob. tel 8 615 15922

Sąskaitos numeris: LT48 4010 0428 0007 1649

Formą galite užpildyti parsisiuntę užpildymo blanką iš mūsų svetaines RF0512, įrašydami savo vardą, pavardę, asmens kodą, nuolatinę gyvenamąją vietą, telefono numerį ir elektroninio pašto adresą. Taip pat įrašykite užpildymo datą bei pasirašykite.Pagal nurodytus rekvizitus užpildykite atitinkamus laukelius (kodą, pavadinimą ir adresą). Ir iki š.m. gegužės 1 d. asmeniškai arba paštu pristatyti į artimiausią Valstybinės Mokesčių Inspekcijos skyrių.

Ačiū už Jūsų gerumą!

Taip pat informuojame, kad Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugija gali skirti paramą nerūšiuotais dėvėtais drabužiais.

Asociacijos, labdaros ir paramos fondai bei viešosios įstaigos gali kreiptis į Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugiją.

Reikalavimai norint gauti paramą:

1. Paramos labdaros gavėjo statusas.

2. Prašymas Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijai.

3. Transportas (pasiimti dėvėtiems drabužiams).

Informacija teikiama tel.: 8 698 07769, 8 611 53191, el. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

www.redcross.lt

Monday the 25th. Design by QualityJoomlaTemplates. Gerumas mus vienija