TELŠIŲ VYSKUPIJOJE VYKDOMI PROJEKTAI

„Pagalba prostitucijos ir prekybos žmonėmis aukoms“

Mes teikiame pagalbą asmenims, nukentėjusiems Lietuvoje ir už jos ribų nuo seksualinės prievartos ir/ar įvairių prekybos žmonėmis formų: prostitucijos, prievartinio darbo, išnaudojimo nusikalstamoms veikoms, fiktyvių santuokų, elgetavimo. Nukentėjusiems asmenims yra teikiama pagalba krizės atveju, psichosocialinė reabilitacija, palaikomoji tarnyba baigusiems programą.

Koordinatorės: Sandra Bučkutė

Taikos pr. 29a, 91145 Klaipėda,

mob. tel. 8 (678) 18791; 8 (603) 47376.

internetinis adresas: http://www.anti-trafficking.lt/

„Globa ir sielovada ligonio namuose“

Sielovadinė, socialinė ir psichologinė pagalba sunkiai sergantiems, vienišiems, socialiai remtiniems žmonėms namuose.

Koordinatorė: Virginija Latakienė

mob. tel. 8 (600) 12746,

„Maistas ant ratų“

Kartu su organizacija „Maltos Ordino Pagalbos Tarnyba“ vykdomas projektas, darbo dienomis 25-iems skurdžiai gyvenantiems Klaipėdos miesto gyventojams pristatomas karštas maistas į namus.

Taikos pr. 29a, 91145 Klaipėda,

tel. (46) 49 33 76; (46) 31 50 78.

„Naujų savanorių mokymų programa“

Mokymų pagrindinis tikslas padėti atėjusiam savanoriui pažinti, atrasti ir išreikšti save, išklausant teorinių žinių kursą bei išbandyti save praktinėje „Caritas“ veikloje.

Teorinė dalis, sudaranti 50% mokomosios veiklos, skirta gilesniam savęs pažinimui, saviugdai, bei socialinių įgūdžių lavinimui.

Koordinatorė: Viktorija Vizgintaitė

mob. tel. 8 (676) 33875,